Belgian Union of
Orthodontic
Specialists

Belgian Society of
Periodontology

BUDS

Belgian Union of Dental Specialists

Nieuwsartikel

Aankondiging Wetenschappelijke Orthodontische Dagen 2022

08/11/2021

Beste vrienden, beste vrienden, beste congresleden,

WE ARE BACK!

We kunnen vandaag aankondigen dat de Wetenschappelijke Orthodontische Dagen 2022 zal plaatsvinden op donderdag 24 februari 2022 Sheraton Hotel Airport Zaventem met als thema: “It’s time “.

We hebben hiervoor twee sprekers aangesproken: Dr P. Beygeyron (Fr) en Prof Bjorn Ludwig die elk een aspect van de timing van bij orthodontische patiënt zullen bespreken in functie van de therapeutische mogelijkheden.

Het bestuur van de BUOS en het Organiserend Comité hebben de manieren waarop de orthodontische dagen gehouden worden heroverwogen, altijd met een sterk verlangen naar discussie en delen. We streven er naar een evenwicht te vinden tussen goede sprekers en de problemen van verplaatsing voor sprekers en deelnemers. Een face-to-face evenement wordt dit jaar georganiseerd en in de toekomst zal dit gecombineerd met een virtueel evenement georganiseerd worden om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen.

Volgend jaar zal er dus een hybride evenement plaatsvinden met een snel digitaal platform dat alle nodige functionaliteiten biedt voor het bekijken van live of uitgestelde sessies, uitwisselingen tussen deelnemers en sprekers terwijl het evenement face-to-face wordt gehouden met exposanten.

Het is ook tijd om elkaar weer te kunnen zien na een turbulent jaar en de tijd te nemen om tijdens de breaks te verpozen met collegae die we alleen nog via sociale media zagen …

We’ll meet again zong Vera Lynn tijdens WO II maar nu weten we wel wanneer en waar!

Allen afspraak op 24 februari 2022 voor een memorabele dag. De prijs van de orthodontische dag werd ook beperkt gehouden om zoveel mogelijk collegae de kans te geven om te kunnen komen en ook deel te nemen aan de statutaire ledenvergadering van de BBNO, UFOB en BUOS en om getuige te zijn van de stichting van de Belgian Union of Dental Specialists (BUDS) (samen met de collegae Parodontologie).

We kunnen meer en meer onze stem laten horen als tandarts specialist in de diverse raden op federaal en regionaal niveau en we kunnen er langzaam al de eerste vruchten van plukken. Aanwezig zijn op deze talrijke raden vergt ook een groot engagement van tijdsbesteding en alleen door onze krachten te bundelen zullen we slagen.

 

 

Cathy Rigaux, orthodontiste

Vice President BUOS

Prof B Vande Vannet, orthodontist

President  BUOS

 

 

 Meer nieuws

De website van BUOS maakt gebruik van cookies.    Meer info   AANVAARDEN